18 Mart 2015 Çarşamba

Hamilelere yapılmaması, söylenmemesi gerekenler!

Gönderen Strasbourgdaki Istanbullu zaman: 18.3.15

Hamile bir kadına asla,Aaa karnın hiç büyümemiş hala! denmez! Çünkü o kadın hamile olduğunu öğrendiği andan itibaren karnının büyümesini istemiştir zaten!

Hamile bir kadına asla, Çok yeme bak sonra çok kilo alırsın. denmez! Zaten kontrolsüz bir iştahı vardır. Kontrol edebilecek olsa o kadar yemez!

Hamile bir kadına asla, İyi bak yanlızca popon büyümüş. denmez! Hamile olsa bile kimse poposunun büyük olmasını istemez!

Hamile bir kadına asla, Kızın olsaydı daha iyi olurdu bak sana arkadaş olurdu. denmez. Oğlu oluyordur ve bunun sen dedin diye geri dönüşü olmayacaktır. Zaten o da bu fikre çoktan alışmıştır. Sananedir!

Hamile bir kadına asla, Aslında daha çok erkendi, biraz daha evliliğin tadını çıkarsaydınız. denmez! Çocuğu olanların evliliği mi bitiyor arkadaş!

Hamile bir kadına asla, Aaa sen hala doğurmadınmı ya ehehehe! diye espri yapılmaz! O hormonlar adam öldürtür!

Hamile bir kadına asla, ikidebir Ne kadar kaldı şimdi? diye sorulmaz. O zaten hergün gün sayıyordur bebeğine kavuşmak için. Asab bozmayınız!

Hamile bir kadına, özellikle normal doğum planlayan bir kadına, Ne zamandı? Ne zamandı? Ne zamandı? diye sorulmaz. Normal doğumun zamanı bilinmez!

Hamile bir kadına, Bak doğuracağın zaman bana da haber ver! denmez. Seni mi düşünücem doğururken?!!!!

Hamile bir kadının ASLAAAAAAAAAAAA!! Karnını ellemeyin! Ya sen benim normalde gelip karnımı elleyebilirmisin ki içinde bir bebek var diye elleme hakkını kendinde buluyorsun?!

Hamile bir kadına asla, Neden yüzün o kadar şişmiş, çok mu tuzlu yiyorsun, bak cipsi kes sonra arı sokmuş gibi olursun. denmez! Canı ne istiyosa yer! Yüzü de idrar yolu iltihabı filan geçirmiştir, ondan şişmiş olabilir! Herşey yemekten olmaz!

Hamile bir kadına asla, Çok çatladınmı? diye sorulmaz. Çatladım ve ya çatlamadım Allah Allah!

Hamile bir kadına asla, Ben hamileyken yanlızca göbeğim vardı. denmez. Denirse de hamile kadının Banane, sorduk mu?! deme hakkı vardır.

Hamile bir kadına asla, Onu ye, bunu ye, kahve içme, sigara içme, sağlıklı beslen sonra çocuğun zeki olmaz. denmez! Çocuğumun zekası beni ilgilendirir.

Hamile bir kadına, Nasıl doğuracaksın? diye sormayın. Haydi sordunuz, verilen cevaba göre korkunç senaryolar anlatmayın!

Hamile bir kadına asla, cinsel hayatını sormayın. Şimdi oturulup konuşulacak şeymi bu ya. Saçma!

Hamile bir kadına asla, hiç doğum yapmamış arkadaşlar akıl vermesin. Çok komik oluyor. Başına gelmeyen kimse bilemez! Başına gelen herkeste bilemez!

2 yorum:

Unknown on 19 Mart 2015 10:47 dedi ki...

Hoşgeldin aramıza :)

Strasbourgdaki Istanbullu on 19 Mart 2015 14:07 dedi ki...

:D :D

Yorum Gönder

 

Strasbourgdaki Istanbullu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting