7 Mayıs 2013 Salı

Gerçekleşen ilk Tupperpartim / Mon premier atelier réalisé

Gönderen Strasbourgdaki Istanbullu zaman: 7.5.13


Sonunda beklenen gün geldi ve ilk tupperpartimi geçtiğimiz cumartesi gerçekleştirdim. Bu organizasyonuma yalnızca ailemin bir kısmı ve iş arkadaşlarımı davet ettim. Beni kırmayıp gelen herkese burdan tekrardan teşekkür ediyorum :)

Ilk önce misafirlerimle birlikte Tupperware ürünlerini kullanarak yiyecekler hazırladık. Sonra hep birlikte bu hazırladıklarımızı afiyetle yedik. Ardındanda sipariş vermek isteyenler siparişlerini verdi.

Gerçekleştirdiğimiz tarifler :

2) Frambuazlı ananas karpaçyosu.

Çikolatalı yumuşak keki daha önce paylaşmıştım. O yüzden ananas karpaçyosunu nasıl yaptığımızı anlatıcam.

Frambuazlı ananas karpaçyosu :

Öncellikle dondurulmuş frambuazları 1/2 saat öncesinden buzluktan yumuşaması için çıkartmıştım. Bir miktar frambuazı az bi pudra şekeriyle Süper şefin içerisine koyarak reçelimsi kıvama getirdik.

Ardından mandoşefi yani rendeyi kullanarak ananasları ipincecik doğradık.

Son olarakta ananas dilimlerinin üzerine biraz frambuaz gezdirip karpaçyoyu hazırladık.

Ananas kesiminde dizayn yaratmak için ufak bir ipucu :

 

Buda soframız :


Son olarak bu mayıs ve haziran ayının hediye açısından gerçekten çok avantajlı olduğunu söylemek istiyorum. Tabi eğer bir tupperware partisine ev sahipliği yaparsanız.

--

Enfin c'était le jour J samedi dernier. J'ai réalisé mon premier atelier culinaire chez moi avec une partie de ma famille et mes collègues. Par cette occasion j'aimerais encore remercier à toutes les personnes participées à cette organisation :)

Nous avons réalisé des recettes en utilisant les produits Tupperware pour déguster avec mes invités. Une fois la dégustation était terminée, à la fin de l'atelier, mes invités ont eu l'occasion de passer leurs commandes.

 Les recettes réalisées :

2) Carpaccio d'ananas au coulis de framboise.

Préparation du Carpaccio d'ananas au coulis de framboise :

Décongélez une portion de framboise pour pouvoir les passer au Turbomax. Une fois mis dans Turbomax ajoutez un peu de sucre glacé. Mélangez le tout afin d'obtenir un coulis.

Ensuite tranchez finement l'ananas avec la Mandochef. Prenez quelques tranches pour servir et mettez un peu de coulis de framboise dessus. Voilà c'est prêt :)

La première photo montre une astuce pour couper l'ananas avec un beau design.

La deuxième a été prise au moment de la dégustation :)

Tupperware vous propose plein de jolis cadeaux si vous voulez être hôtesse dans le mois de mai ou de juin.

Vous pouvez consulter les cadeaux du mai et du juin sur ces pages.

2 yorum:

Unknown on 7 Mayıs 2013 11:20 dedi ki...

harika geçmiş. :D

Strasbourgdaki Istanbullu on 7 Mayıs 2013 11:24 dedi ki...

evet canim çok güzel geçti çok sükür :)

Yorum Gönder

 

Strasbourgdaki Istanbullu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting