30 Nisan 2013 Salı

Haziran Ayı Promosyonları / Promotions du mois de Juin

Gönderen Strasbourgdaki Istanbullu zaman: 30.4.13


Dün akşam Tupperware ekiplerinin katıldığı toplantıya katıldım. Ay başında olduğumuz için (yarından itibaren :) ) bir sonraki ayın lansmanı yapıldı. Yani haziran ayının :)

Hediyeleri süper gerçekten bu haziran ayının. İster davetli olun isterseniz evinde düzenleyen siz olun çok iyi şımartılcaksınız hediyeleriyle emin olabilirsiniz :)

--

Hier soir, j'ai participé au lancement du mois de juin à la concession de Strasbourg. On nous a présenté les cadeaux d'hôtesses, d'invités etc... Ce mois de juin est vraiment formidable pour réaliser des ateliers alors n'hésitez pas à en faire rien que pour être gaté par les cadeaux :)

İşte haziran kataloğundaki indirimli ve yeni ürünler
Voici les nouveautés du mois de Juin


Burdan itibarende ev sahiplerinin kazanacağı hediyeler
Et à partir de là vous avez les cadeaux d'hôtesses


Son olarakta davetlilerin kazanacağı hediyeler
Les cadeaux d'invités seront comme indique la photo suivante


***

Buda benim toplantıya katıldığım için ufak bir hediyem. En yakın zamanda hediyemle Charlotte ( Şarlot ) pastasından yapıp burada paylaşacağım. Benim nutellalı tiramisum meşhurdur birde pasta tarzında yapıp denemek gerek :)

--

J'ai eu le droit à un petit cadeau comme j'ai participé au lancement d'hier. Un moule à charlotte. Je vais l'essayer bientôt en faisant un tiramisu nutella en forme d'une charlotte :)




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Strasbourgdaki Istanbullu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting