11 Nisan 2013 Perşembe

Atölye nedir? / C'est quoi un atelier?

Gönderen Strasbourgdaki Istanbullu zaman: 11.4.13
Şimdi atölye atölye diye bahsediyorum ama nedir bu atölye bir açıklamak lazım sanırım.

Atölye, tupperware ürünlerini kullanarak gerçekleştirilen tariflerin denendiği zaman dilimine denir. Atölyelere dileyen herkes ev sahipliği yapabilir ve ev sahibinin davet ettiği herkes katılabilir.

Bir atölyeyi gerçekleştirmek için ev sahibinin tek görevi vardır, oda hangi tarifi denemek istediğine karar verip malzemeleri Tupperware satıcısı için ayarlamaktır. Böylelikle tupperware satıcısı atölye zamanında tupperware ürünleriyle birlikte istenilen tarifleri gerçekleştirerek sunumunu yapacaktır.

Gerçekleşen sunumun ardından eğer ev sahibinin ve davet ettiği misafirlerinin arzu ettiği siparişleri varsa bu siparişler tupperware satıcısına bildirilir. Ardından siparişler bir hafta içerisinde ev sahibine ulaşıcaktır.

Ev sahipliğiniz için Tupperware size ve misafirlerinize ufak hediyelerle teşekkür etmeyide unutmayacaktır :)

--

Un atelier culinaire, c'est apprendre à réaliser des recettes en utilisant des produits Tupperware dans une ambiance conviviale à tout moment de la journée : à l'heure du déjeuner, en fin d'après-midi, chez vous, chez des ami(e)s ou des relations, en fonction de vos disponibilités. Guidés par un(e) conseillère(er) culinaire, vos ami(e), relations et vous-même réaliserez des recettes simples mais délicieuses.

Pour vous remercier de votre hospitalité, Tupperware vous offrira des cadeaux, et sans oublier vos invités.


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Strasbourgdaki Istanbullu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting